تمدن نوین اسلامی، حاصل تحول در نگاه به آینده است
سیاست ایرانی – این روزها روابط میان کشورهای مسلمان در دنیا، مخصوصا در سطح خاورمیانه، همانند سالهای گذشته، حال و روز خوشی را سپری نمی کند. سالهایی پر از تنش، بحرانهای داخلی و مداخلات کشورهای دیگر در امور منطقه.
نابخردی برخی از کشورهای به ظاهر اسلامی در اقدامات جاری نه تنها آبی بر آتش ِ تنش ها نشد بلکه به سوختی پر انرژی برای برافروختن آتش فتنه و نفاق تبدیل شده است.
مشکلاتی که این روزها کشورهای اسلامی با آن دست به گریبان هستند و مانع اصلی اتحاد و پیشرفت شان شده است را می توان در رهبری آنها که اغلب ریشه عمیقی در بین ملت هایشان ندارد، جستجو کرد که این خود به عاملی برای عدم تطابق آرمانهای اسلامی ملتهای آزاده با سیاستهای اجرایی و نهایی در بین ملتهای مسلمان تبدیل شده است. به طور مشخص، عربستان سعودی در این جریان سردمداری می کند و از طریق رشد و گسترش تفکر منحطط وهابی و سلفی گری در بین کشورهای اسلامی سعی می کند بر طبل تفرقه پراکنی بنوازد و از این راه، پراکندگی و اختلاف بین کشورهای اسلامی را به اوج خود رسانده و در مقابل، در نقش یک دلال، روابط برخی از آنها با رژیم منحوس اسرائیل را روز به روز گرمتر نماید.
در چنین آشفته بازاری که نتیجه بی خردی دولت های اسلامی نماست، اگر هرچه سریعتر راه حلی برای آن اندیشیده نشود، آثار جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت. در این میان، جمهوری اسلامی ایران و شیوه قدرتمند مقاومت و پیروزی اش، می تواند بعنوان راهبردی عزتمند برای ملتهای بیدار و آگاه در جهت حرکت در مسیر رشد و تعالی شان مورد استفاده قرار گیرد.
تنها راه برون رفت از این گسستی کشورهای اسلامی طبق فرمایش مقام معظم رهبری این است که برای پایه ریزی شالوده تمدن نوین اسلامی، دیگر نباید منتظر دولتمردان کشورهای اسلامی بود.