منتظران قائم (عج)

دپارتمان تحلیل سیاسی

دپارتمان تحلیل سیاسی

مقام معظم رهبری ( دامت برکاته ) : «اگر همه‌ی تعاریفی که در خصوص بصیرت آورده شده را در یک جمله خلاصه کنیم میتوان گفت: بصیرت یعنی وجود چشمان تیزبینی در انسان که بتواند پشت صحنه‌ی مسائل پیچیده­ی سیاسی را به ­خوبی تشخیص دهد. این مهم در طول دوران تاریخ معاصر ایران و حوادث بعد از انقلاب، خط کش جدا شدن افراد هوشیار از غافل بوده است»

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

یک بام و دو هوا

شنبه, ۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۶ ق.ظ
به نظر شما وقتی آمریکا و رئیس دست نشانده آژانس بین المللی انرژی اتمی ، خود را به خواب زده اند ، چگونه می شود آنها را بیدار کرد ؟ این نشان دادن حسن نیتی که جان کری ازآن دم می زند تا کجاست ؟ به نظر شما آیا فقط به همین مسئله هسته ای بر می گردد یا بعد از این سراغ مسائل دیگر هم خواهند رفت ؟ امیدوارم منظور ایالات متحده آمریکا از حسن نیت ، تقدیم دو دستی تاسیسات هسته ای به آنها نباشد !
در هر حال در این شرایط بوجود آمده یک نکته مهم وجود دارد که در میان تمام صحبتهای خوش آب و رنگ مسئولین ایالات متحده آمریکا به شدت مشهود بود و به نظرم می تواند یکی از موارد اختلافی بزرگ بین دو کشور باشد که در نهایت خوش بینی هم نمی توان به توافق بر سر آن امیدوار بود ، البته در اینجا فقط مسئله توافق بر سر آن مطرح نیست بلکه مشکل اساسی در این است که اکثر موارد اختلافی بین دو کشور ایران و آمریکا بالاخره یک سویش به رژیم اشغالگر قدس بر می گردد . وقتی ایالات متحده از  سیاست و راهبرد جمهوری اسلامی در خصوص اسرائیل به طور کامل و مشخص آگاهی دارد به چه دلیل ابتدا اکثر مسائل فی مابین را حل شدنی می داند و بعد از آن ضمن شرط و شروط گذاشتن برای ایران ، خط قرمز خود را امنیت این رژیم نا مشروع اعلام می کند ! به نظر شما این چیزی به جز " یک بام و دو هوا " بودن آمریکاست ؟!
برای تحلیل صحیح و درست از این علاقه آمریکا برای ایجاد رابطه باید کمی هم منتظر ماند و رویکرد ایالات متحده را در چند بخش بررسی کرد :
1- بخش اول مربوط است به سیاست گذاری های تیم مذاکره کننده هسته ای ( طرف اروپایی و آمریکایی ) . همانطور که آمریکا انتظار دارد از طرف ایرانی عمل ببیند ، ما هم انتظار داریم در عمل این حرفهای قشنگ آمریکایی ها را هم ببینیم .  قطعاً موضع گیری های این تیم در آینده می تواند ابعاد بیتشری از علاقه ایجاد ارتباط آمریکا با ایران را رو کند .
2-بخش دوم مربوط به تصمیمی گیری های آینده آژانس بین المللی انرژی اتمی ست . این آژانس با هدایت ظاهری آمانو و بازیگردانی باطنی آمریکا و رژیم اسرائیل تا امروز که نشان نداده قصد حل مسئله هسته ای ایران ( که اتفاقاً خودشان آن را بوجود آورده اند )  را دارد . خوشبختانه زیرکی آقای روحانی در پیش کشیدن مسئله خلع سلاح هسته اسرائیل که در مجامع بین المللی مطرح و با استقبال اکثر کشورهای جهان صورت گرفت ، خود عاملی شده است که آژانس نتواند همانند گذشته بر ارائه گزارش بر پایه اطلاعات سرویس جاسوسی اسرائیل تاکید کند .
در هر حال مثل اینکه همیشه پای یک گرگ در میان است ! باید دید آمریکا که ادعای تغییر و تقاضای برقراری دوستی با ایران را دارد چگونه می تواند این مسئله را با حدود و خط قرمز خود یعنی اسرائیل جمع ببندد ! چرا که اسرائیل به طور آشکار نقش مهمی در ایجاد فشارها  و تحریمهای ناعادلانه ، غیر منطقی و  نابخردانه بر علیه ملت آزاده ایران اسلامی داشته است و قطعاً رفع این فشارها و تحریم ها بدون در نظر گرفتن رژیم اشغالگر اسرائیل غیر ممکن است .

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی